Om oss

Anne-Lise Rygvold

Anne-Lise Rygvold er førsteamanuensis emeritus ved Institutt for spesialpedagogikk, Universitetet i Oslo. Hun har i en årrekke vært ansvarlig for logopediutdanningen på instituttet, med språkutvikling og språkvansker hos adopterte barn og lese- og skrivevansker som faglige hovedområder.

Foto: Privat

Marianne Klem

Marianne Klem er logoped og seniorrådgiver i Statped sørøst, avdeling språk/tale. Hun har en doktorgrad i spesialpedagogikk på temaet språkkartlegging som grunnlag for identifisering av førskolebarn i risiko for språkvansker.Foto: UiO

Arve Egil Asbjørnsen

Arve Egil Asbjørnsen er professor (dr. psychol.) i logopedi ved Institutt for Biologisk og Medisinsk Psykologi ved Universitet i Bergen.

Foto: UiB

Kari-Anne Bottegaard Næss

Professor ved Institutt for spesialpedagogikk, Universitetet i Oslo og professor II ved Høgskulen på Vestlandet. Hun er utdannet logoped og har doktorgrad i spesialpedagogikk.


Foto: UiO

Kristian Emil Kristoffersen

Direktør ved Frambu senter for sjeldne diagnoser og Professor II ved Nord Universitet. Han har doktorgrad i lingvistikk fra Universitetet i Oslo.


Foto: UiO

Stian Valand

Stian Valand er logoped og sitter i fagutvalget i Norsk Logopedlag. Han jobber som seniorrådgiver i Statped sørøst avdeling språk/tale.


Foto: Privat

Du finner personvernerklæringen vår for den første rekrutteringen her: https://www.catalisenorge.no/personvern